Auteur Topic: Happy 2022  (gelezen 1746 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline Frederik

  • Administrator
  • Leden
  • *****
  • Berichten: 7.764
  • Essevee! Olé Olé!
Happy 2022
« Gepost op: december 23, 2021, 10:48:42 am »
Beste leden,

Het is alweer de laatste dag van het jaar, de ideale moment om eens terug te kijken naar het voorbije jaar. Laat ons eerlijk zijn, 2021 was net zoals 2020 een klotejaar. COVID19 blijft om zich heen grijpen en heeft ons nu bijna twee jaar in zijn greep. Net zoals Francky ons ook stevig in zijn greep had. Al ben ik er nog steeds van overtuigd met de beste bedoelingen, maar het geluk bleef uit. Ons Essevee een 3e keer redden leek plots bijna onmogelijk. Dus hoop ik dat zijn ontslag de beste optie was. Maar genoeg daarover, laten we positief vooruitkijken.

Ondanks de slechte resultaten van de club heeft het forum daaronder niet te lijden gehad, wel integendeel. Uiteraard, als alles goed gaat is er niet zoveel te vertellen. De forumstatistieken kan je hier nakijken: https://www.esseveeforum.be/index.php?action=stats

Maar voor 2022 heb ik ook wat nieuwe plannen met het forum. Ja, er waren reeds langer dingen beloofd. Maar dat is niet zo simpel. "Never change a winning team" zeggen ze wel eens. Ikzelf had geen ervaring met SMF (de software van het forum) maar door de jaren heb ik de voor en nadelen leren kennen. Daarom heb ik eigenlijk beslist om toch niet over te gaan op phpBB (andere forumsoftware).

Wat er binnenkort wel al veranderd is de lay-out, duidelijker leden-kleuren én dat je betalend lid kan worden. Pasop dit is niet verplicht! Wie hierover meer wil weten kan onderaan dit bericht verder lezen. :)

Dit gezegd zijnde rest ons enkel nog iedereen prettige maatregelen en een gelukkig lockdown 2022 te wensen...   
... ik bedoel een gezond en gelukkig 2022 :P


--- ESSEEVEEFORUM 2.0

NIEUW

1.) nieuwe/aangepaste 'responsive' layout (in testcase)
Er komt op zeer korte termijn een nieuwe lay-out. De huidige die nog steeds leuk is, kan ik helaas niet behouden. En dit voor verschillende redenen. De makers zijn gestopt en er is geen ondersteuning meer voor, dus bij elke update is het knutselen om het in orde te krijgen. Ook is deze niet responsive, iets wat we anno 2022 echt wel nodig hebben. Een lay-out dat zich aanpast aan het toestel waarmee je op het forum zit... computer, tablet of smartphone een reponsive lay-out past zich aan. Ook dit missen we met de huidige.

2.) kleuren van de leden (oplettende leden hebben dit mogelijks al opgemerkt)
grijs : leden die nog nooit een bericht hebben gepost de lurkers dus
zwart : geregistreerde leden
goud : gewaarde leden (mensen met bepaalde staat van dienst van/voor het forum ex admins/moderatoren)
rood : steunende leden
blauw : moderatoren
groen : beheerders

3.) [optioneel & vrijblijvend] een betalend lidmaatschap (in testcase)
Vanaf 2022 geven we de mogelijkheid om alle advertenties weg te halen.

Hierbij heb ik 2 tier's / levels voorzien. Een economisch 'goedkope' en eentje als duidelijker steunend lid.

TIER 1 a €35 / jaar (= €0,09 per dag)
- geen advertenties meer
- VIP subforum

TIER 2 a €50 / jaar (= €0.13 per dag)
- geen advertenties meer
- VIP subforum
- rode gebruikersnaam en "Supporter" vermelding
- geen limiet op upload, pm, berichten ...

Voor alle duidelijkheid, deze betalende opties zijn volledig vrijblijvend. Wie dit liever niet doet zal het forum kunnen gebruiken net zoals voorheen. Maar dan is "als steun" eens een advertentie aanklikken zeer geapprecieerd.

Ik heb opzettelijk de prijs zeer laagdrempelig gemaakt, op die manier kan iedereen voor een kleine prijs het forum steunen en de daarbij horende voordelen bekomen. Als je denkt wat jouw abonnement bij Essevee kost, het lidgeld van je sportclub of een pintje ... dan moet dit haalbaar zijn voor iedereen.

Deze betalende mogelijkheden zijn er ook puur gekomen om het forum te steunen. Als return en dank geef ik het betalend lid een volledig reclamevrij forum. Iets wat anno 2022 toch ook een meerwaarde is.
« Laatst bewerkt op: december 31, 2021, 04:53:42 pm door Frederik »

Offline jenske

  • Leden
  • Berichten: 2.088
    • SV Anzegem
Re: Happy 2022
« Reactie #1 Gepost op: januari 03, 2022, 01:55:23 pm »
Top initiatief, Frederik.

Het essevee-forum gaat al jaaaaaaren mee (denk daarbij aan SV5381, Of in de begin jaren via de club zelf) en ik hoop dat we nog vele seizoenen kunnen genieten van een dergelijk platform.

Ikzelf was er al bij van de dag 1 (en de dagen daarvoor) en is nog steeds iets wat ik dagelijks bekijk. Met plezier steun ik dan ook dit initiatief zodat we nog lang mogen en kunnen genieten!  8)