(nieuw)bannersysteem in testfase
Win een VIP-trip voor 2 pers. naar Manchester U - Everton!

Auteur Topic: Win een VIP-trip voor 2 pers. naar Manchester U - Everton!  (gelezen 522 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline Zamante

  • Leden
  • Berichten: 4
Win een VIP-trip voor 2 pers. naar Manchester U - Everton!
« Gepost op: maart 24, 2011, 06:44:34 pm »
Beste Essevee supporters!    :)

(Dit is geen SPAM, maar een ??nmalige aanbieding/forumpost om een VIP-TRIP te winnen naar Manchester United - Everton voor 2 personen)

Door een samenwerking met Het Laatste Nieuws en Zamante, maak jij kans op een VIP-trip voor 2 personen op 23 april naar de Engelse kraker Manchester United - Everton!

Ben jij nog geen lid van Zamante? Registreer je dan gratis voor 1 april met de code HLN007, beantwoord 3 eenvoudige sportvragen en win ??n van de 3 VIP-trips naar Manchester United - Everton! Wie al lid is van Zamante kan deze code doorgeven aan zijn voetballende vrienden. Zorg uiteraard wel dat ze je meenemen naar Manchester als ze winnen! Verder zijn er nog 10 Patrick Silver Kits te winnen ter waarde van 185 euro per kit.

Klik op onderstaande link om door te gaan naar de wedstrijdpagina!
http://www.zamante.com/het-laatste-nieuws

Zamante is een gratis online voetbalnetwerk voor iedereen actief in de voetbalwereld. Waar spelers, coaches, clubmedewerkers, scouts en makelaars elkaar ontmoeten om nieuwe contacten te leggen en het zo verder te schoppen. Voetbal is en blijft tenslotte een ?contactsport?.

Alvast veel succes met de wedstrijd, en op Zamante!   ;)