Auteur Topic: [NB] Racing Mechelen-Zulte Waregem  (gelezen 7852 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline Fredje SVZW

  • Leden
  • Berichten: 1.020
Re: [NB] Racing Mechelen-Zulte Waregem
« Reactie #180 Gepost op: januari 23, 2009, 04:22:38 pm »
Het schijnt dat de match op Racing al 9 dagen gedaan is! Wel erg als je hier nog meer mee bezig bent dan de match van overmorgen tegen...FCB!

Offline Gruunwit

  • Leden
  • Berichten: 105
Re: [NB] Racing Mechelen-Zulte Waregem
« Reactie #181 Gepost op: januari 25, 2009, 09:46:53 pm »
3. Tuurlijk wil een supporter winnen. Een speler ook, een bestuur ook en een trainer ook, geloof me. Maar wij zijn Zulte Waregem, beste lg, en wij zijn met andere woorden niet per se sterker dan een supergemotiveerde en goedspelende derdeklasser (voor wie de Beker ?lles is, en wie eerder al G. Beerschot met 1-4 vernederde), of een ploeg als Kortrijk die al 25 (?) matchen ongeslagen is in eigen huis. Begrijp je? Wij zijn Standard niet, en kijk, zelf de kampioen van Belgi? laat wel eens steken vallen, en verliest in de beker ook tegen een mindere, en verliest ook op Kortrijk. En tegen ons. Snappie?

Dat is natuurlijk wat jullie er graag van maken, maar voor een ploeg die pakweg 15 seizoenen na elkaar in 3de Nationale speelt, is een promotie veel belangrijker dan eersteklassers wippen in de beker.

Offline Gruunwit

  • Leden
  • Berichten: 105
Re: [NB] Racing Mechelen-Zulte Waregem
« Reactie #182 Gepost op: januari 26, 2009, 10:29:03 am »
Het schijnt dat de match op Racing al 9 dagen gedaan is! Wel erg als je hier nog meer mee bezig bent 

Nochtans begon Franky Dury vanmorgen op Q-music ook nog eens terug over deze wedstrijd, terecht ook vind ik. Op succesvolle momenten mag je ook de mindere momenten niet uit het oog verliezen.